Beabudai Design uit Hoogeveen

Grafisch ontwerper uit Hoogeveen

Beabudai Design uit Hoogeveen is een kleinschalig maar full service grafisch bureau die zich gespecialiseerd heeft in het maken van logo, huisstijl en website design. Zij richt zich op kleine en startende ondernemers die met weinig kosten hun onderneming willen zien groeien.

Wie is Beabudai Design?

Bea Budai is een ras ontwerpster uit Hoogeveen. Voor haar is grafisch ontwerpen een missie waarin ze net zo lang zoekt naar een oplossing totdat de klant 100% tevreden is. De vertaling van omschrijving naar visueel ontwerp is één van de krachten van Beabudai dus geen wonder dat het maken van een bedrijfsprofiel naar een logo en huisstijl voor haar geen probleem betekent.

Grafisch ontwerper en veel meer

Beabudai heeft ook jaren ervaring in het maken van hoogwaardige starterspakketten voor de startende ondernemers, particulieren, midden- en kleinbedrijven. Zij maakt ook mooie, professionele en goed vindbare websites en webshops voor haar klanten vooral in Hoogeveen, Drenthe maar zij heeft ook tevreden klanten in heel Nederland. Vervolgens kan Beabudai ook uw website of webshop optimaliseren voor de zoekmachines en uw Google Adwords campagne opzetten.

Bij Beabudai Design kunt u terecht voor…

WILT U WETEN WAT BEABUDAI VOOR U KAN BETEKENEN?

  •  
  •  
  •