Grafisch ontwerpen van logo, huisstijl en website

Grafisch ontwerpen

Grafisch ontwerpen

Beabudai levert de volgende diensten: Het grafisch ontwerpen van logo’s, huisstijlen, websites en webwinkels.

Grafisch ontwerpen van logo en huisstijl

Een doeltreffend logo ontwerpen is specialistenwerk. Beabudai Design, grafisch ontwerper uit Hoogeveen, (h)erkent als geen ander het nut van een krachtig logo en duurzame huisstijl. 

De presentatie van uw organisatie naar verschillende doelgroepen moet herkenbaar en eenduidig zijn. Beabudai Design ontwerpt passende logo’s en vertaalt dit verder door naar uw totale huisstijl. Beabudai weet ook dat een nieuw logo laten ontwerpen een behoorlijk intimiderend proces kan zijn. Daarom biedt ze een transparante, toegankelijke logo design service voor starters en gevestigde bedrijven.

Ook biedt Beabudai de mogelijkheden om uw verdere grafische uitingen, gedrukte media als flyer, poster, banner, advertentie, belettering enz door haar te laten ontwerpen. De grafische ontwerpen van Beabudai zijn creatief en voldoen inhoudelijk aan de behoefte van uw doelgroep. Hier geldt ook dat u de keuze heeft van verschillende grafische ontwerpen en dit allemaal tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding!

 Lees meer over logo en huisstijl laten maken

Grafisch ontwerpen van websites

Grafisch ontwerpen van websites en webshops

Website en webshop laten bouwen

Tegenwoordig is uw website de belangrijste middel om met uw klanten te communiceren.

Daarom is een website voor uw bedrijf of onderneming van heel groot belang. Uw website of webshop is de online visitekaart van uw bedrijf. Beabudai zorgt ervoor dat uw website volgens uw huisstijl ontworpen wordt, het wordt voorzien van een frisse grafische vormgeving, binnen een toegankelijke gebruiksomgeving. Aantrekkelijk en uitnodigend, deze zijn de kenmerken van de websites en webshops die door Beabudai ontworpen zijn. De websites of webshops gebouwd door Beabudai Design worden in de meest gebruikte csm systemen opgemaakt. Dit betekent dat de klant de vrijheid heeft zijn/haar website of webshop zelf te beheren. Beabudai Design gebruikt de meest populaire en gebruikte csm systeem: WordPress.

Beabudai Design volgt altijd de nieuwste technieken, hierdoor worden alle websites voorzien van een responsive design, dat betekent dat uw website op iedere telefoon, ipad, tab, desktop geoptimaliseerd gaat uitzien. Deze bevordert ook de leesbaarheid van uw website.

 Lees meer over website en webshop laten maken

Extra werkzaamheden

Extra werkzaamheden buiten het grafisch ontwerpen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Uw website wordt gebouwd met de meest professionele en populaire Content management systeem (CMS): WordPress.

Door wordpress wordt schone, zoekmachinevriendelijke HTML code gegenereerd, waardoor uw website gelijk technisch goed geoptimaliseerd wordt voor Google. Door de beheer gedeelte van uw website kunt u de inhoud van de website verder optimaliseren, door uw teksten en titels goed in te voeren en gebruik te maken van verschillende plugins. Zoekmachiene optimalisatie is belangrijk als u wilt dat u website gevonden wordt via de zoekmachines.

Gratis basis optimalisatie zit inbegrepen in alle website en webshop pakketten.  Lees meer over zoekmachine optimalisatie