Logo ontwerpen al va €100

Logo ontwerpen

Heeft u een professioneel logo nodig?

Een nieuw logo laten ontwerpen voor uw bedrijf of onderneming?

Wilt u een logo laten ontwerpen voor uw bedrijf of onderneming? Of wilt u uw bestaande logo laten restylen of digitaliseren? Dat kan allemaal bij Beabudai Design. De logo’s die door Beabudai zijn ontworpen zijn uniek, onderscheidend en professioneel. Dat is wat u moet hebben voor uw bedrijf, u wilt induk maken en opvallen maar de zelfde tijd ook vertouwen scheppen. Met de door ons gemaakte logos gaat u de de markt veroveren.

 Hoe werkt het?

Ons duidelijke ontwerp process in drie stappen.

Als u besluit om een logo te laten ontwerpen door Beabudai dan plannen we eerst een intake gesprek waar we alles in kaart brengen om daarna een passende logo te kunnen maken voor uw bedrijf. Deze gesprek mag eventueel ook telefonisch of via de email plaatsvinden.

Nadat er genoeg informatie verzameld is gaat Beabudai aan de slag. Er worden 4 of 8 logo ontwerpen gemaakt en aan u opgestuurd. Op basis van uw feedback gaat Beabudai de logo’s aanpassen en komt met een nieuwe reeks aangepaste logos aan u toe. We gaan met deze aanpassingen door totdat u er 100% tevreden over bent.

Als de keuze voor uw logo definitief is dan gaan we het afronden en de logos in alle nodige bestandsformaten opmaken (inclusief profiel foto’s voor uw sociale kanalen als Facebook, LinkedIn en Twitter). U krijgt de factuur en na de betaling krijgt u de logos opgestuurd.

Bekijk voorbeelden

Bekijk hier de laatst opgeleverd logo voorbeelden

HEEFT U EEN (NIEUW) LOGO ONTWERP NODIG?

Wat kost een logo ontwerp?

U vraagt zich zeker af “en wat gaat het kosten allemaal”. Beabudai hanteert vaste, duidelijke prijzen.

Basis

Wanneer u kiest voor 4 logos als uitgangspunt dan kost het logo ontwerpen € 100,-  en er is 1 aanpassingsronde inbegrepen. Dit is meer geschikt voor de startende ondernemers met een klein budget.

Pro

Voor gevestigde bedrijven raden we aan om uit te gaan vanuit 8 logo ontwerpen als basis. Hiermee krijgt u meer keuze mogelijkheden en er zijn oneindige aanpassingsrondes in de prijs inbegrepen. Deze optie kost € 200,-

  •  
  •  
  •