Responsive-website - Logo, huisstijl ontwerp, websites en webshops | Hoogeveen

Google Update: is uw website mobielvriendelijk?

Met de update op 21 april gaat Google de websites die niet ‘mobile friendly’ zijn straffen. De reden is logisch: wanneer uw website niet goed werkt op mobiele apparaten of tablets, verliest u uw potentiele klanten. Omdat er steeds meer gezocht wordt op smartphones en tablets moet uw website ook geoptimaliseerd zijn voor de mobiele toestellen.

Wat is een responsive website

Een gebruiksvriendelijke website die geoptimaliseerd is voor tablets en smartphones heet een responsive website. Dit betekent dat de site goed weergegeven wordt op ieder apparaat. Een responsive website of webshop past zich automatisch aan aan het schermformaat waarop de website wordt getoond.

Beabudai levert responsive design, recent opgeleverd responsive websites zijn:

De mobielvriendelijke test

Wilt u weten of uw website de mobiele test doorstaat? Google heeft een pagina ontwikkeld waarop u in enkele seconden kan zien of uw website gebruiksvriendelijk is of niet. Test het zelf!
Wilt u weten wat Beabudai u kan betekenen op het gebied van responsive websites en zoekmachineoptimalisatie? Bel dan voor advies +31 (0) 6 12787218 of maak een vrijblijvend afspraak.

  •  
  •  
  •  
  •