Social media onderhouden

Tegenwoordig is het een must dat u met uw bedrijf aanwezig bent op social media. De verschillende Social Media kanalen zorgen voor naamsbekendheid, interacties, website verkeer en uiteindelijk meer conversie voor uw bedrijf. Beschikt u over weinig tijd of kennis om uw sociale kanalen op te zetten en bij te houden dan kan Beabudai Design het volledige onderhoud van uw sociale kanalen overnemen.

Wat betekent Social media onderhouden?

Het opzetten en professionaliseren van uw social media profielen zo als Facebook, Twitter, LinkedIn, Google plus, Instagram, Youtube. Vervolgens gaan wij uw bedrijsprofiel(en) voorzien van periodieke statusupdates als berichten, afbeeldingen plaatsen, evenementen, video’s delen die aanslaan bij uw potentiele klanten.

social media onderhouden

Welke werkzaamheden begrijpen we onder Social media onderhouden?

  • Het opzetten van uw Social Media profielen.
  • Het delen van uw belangrijkste updates op uw social media netwerken.
  • Het opzetten van advertentie campagnes.
  • Het maken van visuals voor de Social Media campagnes.
  • Evalueren van Social Media campagnes.

Uw social media beheer uitbesteden kan ook per opdracht of per maand. Neem contact op voor de kosten door middel van ons contactformulier. Uw maandelijkse kosten worden berekent op basis van het aantal social media kanalen en de frequentie dat er content op geplaatst moet worden. Het starttarief voor social media onderhouden is € 49,95 ex btw. per maand.