Starterspakket actie

Wilt u uw onderneming een extra boost geven?

Vraag dan vandaag nog ons alles-in-één starterspakket aan!

De totaalpakket kost nu tijdelijk   700,- € 600,-

Prijs is exclusief drukkosten en hosting!

Deze actie loopt  vanaf 1 October tot en met 31 December 2021!

Voor wie is het starterspakket bedoeld?

U bent begonnen als ondernemer en wilt voor uw bedrijf een zakelijke, professionele uitstraling. U beschikt over een beperkt budget maar wilt graag alles onder een dak laten regelen.  Dat kan met ons alles-in-één starterspakket.

Wat zit er in het starterspakket?

Logo + Huisstijl + Wordpress Website

In het starterspakket wordt als eerste aandacht besteedt aan uw logo, dit dient als basis voor uw huisstijl.

In de ontwikkeling van uw huisstijl, kunnen diverse producten zoals briefpapier, visitekaartje, envelop of flyer zitten. Tevens zit er ook een profielfoto of coverafbeelding voor uw sociale mediakanaal in het starterspakket inbegrepen.

Bij het briefpapier kunt u ook denken aan een Word sjabloon in plaats van een gedrukte versie. Hiermee bespaart u geld en dit briefpapier kunt u digitaal versturen, wat ook nog eens beter is voor het milieu.

In het starterspakket zit natuurlijk ook een snel, responsive en goed vindbare WordPress Website.

Waarom mag u deze actie absoluut niet missen?

 • Als startende ondernemer wilt u zo snel mogelijk online met uw producten, portfolio, of diensten.
 • Wij zorgen ervoor dat uw website binnen een week online staat.
 • Vervolgens moet u ook nog gevonden kunnen worden.
 • Daar kunnen wij u ook verder mee helpen.
 • U moet ook nog gezien worden en een goede indruk maken.
 • En dat doe u met een professionele uitstraling.
 • Wij ontwerpen voor u een mooi,  professioneel logo, en huisstijl.
 • U wordt 100% tevreden met de eindresultaat.
 • Deze actie is van korte duur, profiteer nu van maar liefst €100,- korting!

Bent u benieuwd hoe uw starterspakket er uit zou kunnen zien?

Bekijk ook in onze portfolio de meest recente ontwerpen

Bekijk de reacties van onze tevreden klanten!

Wilt u ook klant worden? Maak dan snel gebruik van onze actie!

 • Ik vond de samenwerking met Bea heel erg prettig. Ze is niet alleen zeer creatief en snel maar ze heeft ook altijd een luisterend oor. De logo, de website en de huistijl, die ze voor me maakte, zorgen net precies voor de indruk, die ik graag wilde bereiken. Een startende ondernemer als ik kan zich geen betere start wensen.
  Eva Winkel
  de TaalWinkel
 • Positief. Zeer tevreden met het eindresultaat. Blij met de snelle en effectieve communicatie .
  Allard Jongsma
  Trainerleert.nl
 • Zeer tevreden. Vrijwel meteen had Beabudai een aantal conceptlogo's ontworpen, waar er direct eentje tussen zat die de de basis vormde voor de huisstijl. Verzoeken om wijzigingen of informatie werden zeer snel en correct opgepakt. De instructies over hoe in Wordpress de site geactualiseerd kan worden hebben ook erg geholpen!
  Gerrit Jan Valk
  Horus Debat en Training
 • Deze ervaring kan ik iedereen aanraden! Bea heeft een goed oog voor wat de klant wil en kan dit perfect omzetten in een mooi design. Ik ben erg tevreden!
  Wendy Roses Brews
  Wendy Roses Brews
 • Erg positief, ik had een deadline binnen een maand een compleet pakket op touw te zetten. Bea heeft dit heel snel opgepakt en mij ontzettend geholpen.
  Marc Nijs
  The Event Engine
 • Bea heeft voor ons de website, logo en raam ontwerp gemaakt. Ze heeft goede ideeen, en maakt mooie ontwerpen. Ook denkt zij aan het belang van de klant om bijv. de website zo te maken, dat je met weinig kennis toch zelf het 1 en ander kan toevoegen/veranderen. Ook kan je naderhand altijd terecht voor vragen en Bea reageert altijd super snel!
  Santi Diaz Leon
  Beverly Hills Training
 • Bea heeft veel geduld en komt altijd met een oplossing. Zeer creatief en luisterde goed naar mijn wensen en kon dit omvormen naar mijn verwachtingen.
  Luz Schilt
  Yoga Wella
 • Bea is zeer deskundig tot in de details van een website bouwen. Alles achter de schermen van de software beheerst ze. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken, het komt allemaal goed door Bea. Alles wat ik eenste was mogelijk. Ze Geeft ook waardevolle adviezen, en denkt prettig mee, zonder zich op te dringen. Bijzonder prettig is, dat ze zich aan afspraken houdt en goed communiceert over de voortgang. Bea werkt snel, en voelt zich verantwoordelijk voor mijn product. Geen vraag is haar teveel. De prijsstelling is heel gunstig. En heel fijn is de follow up. Ook na het betalen van de factuur, is ze stand by voor hulp in de verdere ontwikkeling van mijn site. Ze is een fijne vakvrouw! Leen van der Meij. Klankvanboeddhsime.nl
  Klankvanboeddhisme
  Klankvanboeddhisme.nl
 • Ik wil absoluut Beabudai Design aanraden. Mevrouw Budai levert ontzettend goed en snel wat ze beloofd. Haar web design was precies wat we wilden. Tevens nam ze per direct actie na een vraag of verzoek van ons zonder extra kosten of dergelijke. Ik heb Beadubai Design ten zeerste aangeraden bij meerdere bedrijven en personen omdat wij van de RuG meer dan tevreden zijn over haar werk.
  MetaRna
  MetaRNA RUG
 • Wij zijn super trots op onze website! Bea heeft van platte tekst een ontzettend mooi ontwerp gemaakt, ze is heel klantgericht en werkt erg snel!
  Zeno Zorg
  Zeno Zorg
 • 5 jaar geleden ben ik gestart met het bedrijf ProBuRo. Ik wilde daar toen een website hebben met een eigen look-and-feel een eigen ontwerp. Als startende ondernemer was mijn budget toereikend om een duur ontwerp bureau in te schakelen. Via www.logomatch.nl schreef ik een ontwerp wedstrijd uit voor het ontwerpen van het logo van ProBuRo. Beabudai kwam hieruit als winnaar. De keuze voor het ontwerp van Beabudai was eenvoudig! Het ontwerp sloot naadloos aan op de omschrijving die ik had gegeven van het bedrijf. De vertaling van omschrijving naar visueel ontwerp is één van de krachten van Beabudai. Nu 5 jaar later is mijn bedrijf aan uitbreiding en vernieuwing toe. Het stond voor mij direct vast om weer voor Beabudai te kiezen voor het ontwerp van mijn huisstijl en website. Wederom werd ik verrast door de schetsen van het logo na aanleiding van de omschrijving van mijn bedrijf. Als snel wist ik welk ontwerp verder uitgewerkt moest worden en na enkele verder uitwerkingen van het ontwerp kon ik al vrij vlot mijn definitieve keuze maken. Het tweede grote pluspunt van Beabudai: Beabudai gaat net zo lang door met het verder uitwerken en uitdiepen van het ontwerp totdat je er helemaal tevreden over bent! Beabudai is een ras ontwerpster. Het maken van een bedrijfsprofiel naar een logo en huisstijl is voor haar geen probleem. Ik heb de interactie tussen haar en mij als zeer fijn ervaren. Het lukte mij nl. niet altijd om snel en adequaat te regeren op de ontwerpen, dit was geen enkel probleem. Door goed overleg via de mail zijn beide huisstijlen netjes afgerond. Beabudai is zeer flexibel, reageert vlot en zoekt net zo lang naar een oplossing totdat de klant tevreden is. Ik beveel Beabudai aan bij andere ondernemers. De prijs/prestatie verhouding is zeer goed. De flexibiliteit en het inlevingsvermogen van Beabudai zijn goed wat maakt dat je als ondernemer prettig met haar samenwerkt naar een perfect eindresultaat.
 • Onze website, ons logo en al het drukwerk voor 'Haarstation17' is gemaakt door 'BeaBudaiDesign'. We zijn erg tevreden over het resultaat en krijgen er nog steeds complimenten over. Bea werkt erg precies, is enthousiast en draagt zelf ook goede ideeën aan. Iedere verandering past ze gelijk aan. Voor ons vak ook belangrijk dat trends e.d. snel aangepast worden. We zijn erg blij met onze mooie site, waar je tegenwoordig echt niet meer zonder kunt. Dus, voor een mooie duidelijke website (maar ook uw bedrijfslogo, visite-kaartjes en overig drukwerk) kunnen we 'BeaBudaiDesign' van harte aanbevelen!
  Trees en Esmee
  Haarstation17
 • Ik ben erg blij met de kwaliteit van de website die Bea gebouwd heeft. Bea is een creatieve ontwerper die nauwgezet werk levert. Ze is accuraat en neemt de tijd voor een perfect resultaat.
  Neli Koetsruiter
  La Professora
 • Bea heeft voor mij de website incl. logo en visitekaartje ontworpen en ik ben heel tevreden met het resultaat. Ze heeft zich steeds een kundig en creatief professional getoond. Bea komt met goede ideeën en denkt het hele proces met de klant mee. Ook met vragen van mij kant ging Bea goed verder en vertelde ons de mogelijkheden. Voor toekomstige opdrachten zal ik zeker weer contact met Bea Budai Design opnemen. Een aanrader!
  Richard Tebbes
  Richard Tebbes personal trainer
 • Blij verrast door snelheid, kundigheid en betrokkenheid. Beabudai Design heeft aan een paar woorden genoeg om een ontwerp te maken waar je blij van wordt. En voor mij als startende ondernemer, voor een heel mooi tarief. Het logo, het visitekaartje en de website passen bij mij en bij mijn bedrijf.
  Trudy
  Trudieet food & body balance
 • Ik vond het een prettige en snel contact met Beau Budai. Verder houdt ze goed rekening met de wensen van de klant, denkt mee, en ontwerpt leuke voorstellen. Wanneer iemand een website wil, is het wel lastig als de klant een bepaald iets voor ogen heeft en het een nieuw concept is voor BeaBudai Design. Ik merkte dat ik soms veel in gedetailleerde mails moest beschrijven hoe ik het wou. Echter werd dit wel uitsteken uitgevoerd.
  Baasis Kindercoach
  Baasis Kindercoach
 • Prettige samenwerking, snelle reactie en snelle levering van het gevraagde product.
  The Baby Nest
  The Baby Nest
 • Ik ben erg blij en tevreden met de website die Bea voor mij gemaakt heeft. Prettig is dat zij mee denkt en de tijd neemt om over ideeën te discusseren om daarna met een (bij mij) passend ontwerp te komen.

Ik bestel de totaalpakket en maak gebruik van de €100,- korting!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Ik bestel het starterspakket

  Uw bericht

  Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met onze privacyverklaring