Website laten maken | Hoogeveen

Website laten maken

Website laten maken

Een professionele website laten maken

Wilt u een professionele website laten maken? Beabudai Design levert betaalbare en professionele websites die door Google goed gevonden worden. Als u snel gevonden wilt worden met uw online onderneming dan bent u bij Beabudai Design op het juiste adres. Na de oplevering kunt u direct aan de slag met uw website, want beheren van uw website is heel eenvoudig. De kosten van een professionele website beginnen vanaf € 199,- excl btw. Lees meer over Prijzen website

Betaalbare webwinkel laten maken

U wilt uw fysieke winkel uitbreiden met een webshop. Hierdoor wordt uw naamsbekendheid groter, een online winkel zorgt voor een goed marketing. Of wilt u zonder extra kosten uw producten alleen maar online verkopen? Begin dan snel een webwinkel bij Beabudai Design. Vandaag besteld, morgen kunt u al uw producten verkopen! Wij werken met het gebruiksvriendelijke en betrouwbare eCommerce-systeem WooCommerce. Met WordPress WooCommerce kunt u zelf eenvoudig aan de slag met uw online winkel. Voor een betaalbare webwinkel betaalt u € 599,- excl btw. Lees meer over Prijzen webshop

Waarom een website laten maken?

Uw website is uw online visitekaartje

Als u wilt dat uw bedrijf op internet gevonden wordt dan moet u een website hebben. Een website dient als online visitekaartje voor uw onderneming, en het is dus belangrijk dat uw /potentiele/ klanten direct kunnen zien wat u hen te bieden heeft.

Succesvolle website laten maken

Uw website moet niet alleen mooi uitzien, maar gevonden kunnen worden, de informatie kunnen overbrengen en uw bezoeker inzetten tot actie. Met zoekmachine optimalisatie scoort uw website goed in de zoekmachines.

Gevonden worden op Internet

Uw toekomstige klanten moeten uw website of webwinkel kunnen vinden ook als ze uw naam nog niet kennen. Daarom moet u uw website goed optimaliseren voor de zoekmachines.

Uw succes is meetbaar

Met een eigen WordPress website is het ook mogelijk om bij te kunnen houden hoeveel bezoekers uw website heeft. Door deze dagelijkse analyse is het te volgen waar uw klanten vandaar komen, hoeveel tijd ze op uw site doorbrengen en of ze wel of niet tot aktie zijn gekomen.

Campagnes voeren

Om snel resultaten te kunnen krijgen met uw website is het aan te raden samen met een zoekmachine optimalisatie een Google campagne te gaan voeren.

Website onderhouden

Uw website dient ook te kunnen worden onderhouden en van tijd tot tijd van actuele informatie worden voorzien. Dit is met een cms systeem als WordPress geen probleem meer. Met wordpress kunt u uw website overal en op iedere machiene gemakkelijk bijwerken.

Voordelen met uw website

Uw voordelen met een WordPress website zijn oneindig…

Website of webshop laten maken - uw voordelen

 • Professioneel ontwerp op basis van huisstijl
 • Snelle levertijd
 • Websites en webshops zijn goed vindbaar in Google
 • Responsive design – templates zijn geoptimaliseerd voor mobieles en tabs
 • Gebruiksvriendelijk beheersysteem
 • Eenvoudig teksten, sliders, foto’s en video’s plaatsen
 • Zelf onbeperkt aantal pagina’s en modules toevoegen
 • Zelf back-ups draaien mogelijk
 • Template zelf costumaliseren is mogelijk
 • Template voorzien van gebruikersvriendelijk “builder”
 • Ingebouwde zoekmachine-optimalisatie

Bekijk hier de meest recent websites

De meest recent responsive websites en webshops gemaakt met WordPress