Website onderhouden

Website onderhouden

Uw website onderhouden is net zo belangrijk dan uw website laten bouwen. U hebt een nieuw, mooi, responsive website die goed werkt en genoeg conversie oplevert, maar u moet de website up-to-date houden om te zorgen dat het ook zo blijft. De website moet ook voorzien worden van actuele inhoud maar ook technisch gezien moet de website goed onderhouden worden.
Er is niets storender dan een website met verouderde informatie of een website die niet werkt omdat het niet doorontwikkeld is volgens de nieuwe trends en technieken.

Waarom is website onderhouden belangrijk?

Periodiek onderhoud zorgt voor een optimaal klantenervaring De inhoud van de website blijft kwalitatief en aantrekkelijk voor uw klanten, waardoor uw klanten uw website goed ervaren, en het zorgt voor een hogere conversie. Periodiek onderhoud betekent ook dat u continue uw website vernieuwt en voorziet van nieuwe inhoud wat ook door de klanten maar ook door Google gewaardeerd wordt. Periodiek onderhoud vergroot de beschikbaarheid van uw website en de kans op problemen neemt drastisch af. De websites moeten tegenwoordig voldoen aan een heleboel eisen: die moeten goed uitzien op de mobiel of tablet, aantrekkelijk worden, goed gevonden worden enz. Een website en de functionelitieten erop moeten om de tijd bijgewerkt worden om te zorgen dat de website aan deze eisen blijft voldoen.

Hoe kan ik mijn website goed onderhouden?

Website onderhouden kunt u doen door uw content up-to-date te houden met bijvoorbeeld nieuwsberichten plaatsen, koppelingen maken met social media zoals Twitter en Facebook. Op die manier blijft uw website altijd aantrekkelijk voor uw klanten en stijgt in de zoekresultaten van Google (SEO). Heeft u even geen tijd dan kan Beabudai Design de werk uit uw handen nemen en uw website voorzien van actuele inhoud.

Waarom zou u website onderhoud uitbesteden?

  • U heeft geen tijd en blijven de updates vaak liggen
  • Het ontbreekt u vaak aan kennis om de functionaliteit van de website zelf bij te werken
  • Een actuele website die vaak wordt aangepast scoort hoger in Google.
  • De bezoekers reageren beter op een actuele website

Kiest u ervoor om uw website onderhoud uit te besteden vraag dan een passende offerte aan of laat uw telefoonnummer achter en uw wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Waarom voor Beabudai Design kiezen?

  • Uw offerte wordt nog op de zelfde dag opgestuurd
  • Kleine werkzaamheden worden nog dezelfde dag uitgevoerd
  • Geen onderhoudscontracten, duidelijke prijzen
  • Betaalbare tarieven
  • Zeer veel tevreden klanten