Zoekmachine optimalisatie - SEO | Hoogeveen

Zoekmachine optimalisatie – SEO

Zoekmachine optimalisatie – SEO

Hoe krijg ik mijn website bovenaan in Google?

Met zoekmachine optimalisatie – SEO – kunt u uw website voorzien van een geoptimaliseerde struktuur en teksten, waardoor het beter gevonden wordt in de zoekmachines.

Wat is Zoekmachine optimalisatie?

Onder zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimalization – SEO) verstaan we het optimaliseren van uw website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Optimaliseren kan offsite on onsite. Offsite optimaliseren betekent de backlinks maken, sociale media koppelingen, en online optimaliseren betekent de optimalisatie van de website techniek, teksten, de struktuur en opbouw van de pagina.

Hoe SEO vriendelijk is mijn website?

Als u wilt dat uw website hoog in de zoekmachines veschijnt moet deze een nette codering hebben. Google kijkt naar de leesbaarheid van uw website, dus ook naar de code, hoe overzichtelijk de code van uw website is opgebouwd. Door wordpress wordt schone, zoekmachinevriendelijke HTML code gegenereerd, waardoor uw website gelijk technisch goed geoptimaliseerd wordt voor Google.

Door de beheer gedeelte van uw website kunt u de inhoud van de website verder optimaliseren, door uw teksten en titels goed in te voeren volgens de richtlijnenvan Google.

Gratis basis zoekmachine optimalisatie

Gratis basis zoekmachine optimalisatie zit inbegrepen in alle website en webshop pakketten van Beabudai Design.

In alle website en webshop pakketten zit de Yoast SEO plugin voorgeinstalleerd, hiermee kunt u uw website voorzien van logische titel, meta omschrijving en meta keyword. Deze elementen zijn de kern van een goed zoekmachine optimalisatie.

Verder kunt u in WordPress uw pagina’s zo opmaken dat deze goed opgenomen worden door de zoekmachines. U ontvangt een gratis handleiding van Beabudai Design met handige tips en aanwijzingen om met uw website hoger in Google te komen.